tiistai 20. helmikuuta 2007

Rikollinen kämppis

Tännäin Michaelista tulj rikollinen. Tae no, siitä tehtiin tutkintapyyntö. Kaet se sitten on vasta rikoksesta eppäelty. Mut kyllä sen silti tietee jo iha valamiiksi, että linnaan se joutuu. Se on tuo väkivaltakonneistosta irti sannoutuminen niin rikollista tässä muassa. On se kyllä kummallista. Pelekästään siks ettei halua opetella tappammaan. Voiskohan sitä tuomita sit samoin tein avunannosta rikokseen kaikki, jotka Michaelin ajatteluun on vaekuttanneet, ja sen morraalin kehitykseen?

Meillä on tiällä yhteiskunnallisen mussiikin teemailta menossa...

sunnuntai 11. helmikuuta 2007

Mukavoo eloa

Pakkanen on tainnu vihoinnii hellittee vähän otettaan tiälläkin. No, eipähän tuota oo liikoo tänä talavena näkynny. Mutta Michael ei oo oikein tykänny noista viimeaikain säistä, ehken tuota pakkasta alakaa olla passelisti jo tuollaiselle piäkaapunnin kasvatillekin. Minusta on ollu vuan mukavoo, kun on suanu aamulla laittoo kahet villahoosut välliin ennen pihalle männöö. Mummokin naareskeli tuossa yks päevä, kun mänin kahtomaan sitä ja piässä olj kolome pipoa, että enpähän aienaskaan palellu. Mutta minusta on vuan hauskoo kun suapi laittoo palajon piälle.

Tiällä on parina päevänä ollu lepposaa, on istuttu takan iäressä, krillailtu soijanakkeja ja herkkusieniä ja vähän seitaniakin. Soijanakkeja varten piti eilein tuon piäkaapunnin kylläilijän kanssa ihan asiakseen lähteä keskustaan, kun tulj iltasella näläkä ja lähikaapasta ee noita nakkiloeta löyvy.

Kaikilla on välillä ollu konneet mukana, takan iäressä on ollu palajo mukavampoo istuskella ja kirjotella, kun siinä on ollu lämmintä. Kun ei oo mitkään tolokuttoman er'ommaiset eristeet tässä talossa, niin takka on kyllä kätevä kapine. Ja vieraattiin on taennu viihtyä takan iäressä, hauskoo.

Ja on sitä huasteltukin, kaikista mualiman asioista, susipolitiikasta ja huonoista koolulaisvitseistä esmerkiks. Aikas rentoa ja mukavoo eloa. Muistattekos ujon piimän? Mikä on sinine ja puussa? no tietenniin jiätyny tartzan!

torstai 8. helmikuuta 2007

Chillit kemut

Tääl oli hippeij

Jouko
Asta
Sonja
Katja
Jussi
Amu
Maria
+ mä ja kämppikset

Piti olla bileet - mut sit posse vaan pamlas politiikkaa pöydän ääres ja oli ökychillisti. Kukaa ei dokannu. Kaikki kisko vaan himmeen satsin teetä ja jubaili kaikkee. Oli kyl semmoset mehukestit et funailin mite posse on kaikkee muuta ku heinää hiisaavii narkkiksii. Jos nää ois ollu VaNu-bileet, tääl ois kiskottu himmee liuta viinaa ja ollu kimppakivaa megana. ViNO-bileet on salee lähes aina just tällasii. Rauhallist hengailuu ja chillailuu ja poliittista läppää... Ihan kybällä poliittista läppää. Käytii me tos bastus kans ja Juusin kans jubattiin siel Kuopion vihreiden valtaamisest. Hyvä proggis tiedos. Ois vaa must saada viel pari aktiivii joinaa köörii.

Mässytettii kans Ansku-Y:n dusaamaa keikkii - mis oli kaura-tee-riisi-bottne ja omppu-pearssi fyllinki. Eniten timmeint shittii ever. Ansku-Y on ihme tapaus, se joikaa, dusaa vegaanist safkaa ja on DI - silleen, ei oo midist stuffii et se ei pydeis sitä väsää. Mul on megaihqt kämppikset ja KuViOn gängi on hubaa. Sit Kuppiksen kämäses kaupungis on teknoskene startannu. Kyl se täst, vaik -37c ketuttaa maailman eniten.

Peace out

sunnuntai 4. helmikuuta 2007

Dampsterikingi - öky white ass keräilijät.

Örf! käytiin Ansku Y:n kans tonkii dyykkispöniköit. Roudattii seittemä bägii ja viel boonuksen pulkalline skruudista himppee. Napattii beesii yheksän kiloo karrotsei! Varmaa kymmene louffii brödaa, pari-kolme kiloo omppui, puol kiloo spinitsii, pearssei neljä, luumu tomskui, luomutomskui, kirsikkatomskui ja ne oli hela hoito priima kuosis. Löydettii parempii parsoi ku mitä yleensä pydee spottaa HE-VI-tiskilt. Löydettii salee neljä kiloo uustii mut se piti heivaa skutsii ku ei pydetty roudaas himppee. Mini kurkkiksii (herkkuu!) ja isoi myös, pitkoi, mustikkapiirakka ja Boston Cake. Sit papui ja tölkki applari-greippi-rypäle-saftii.

Funailtii vaa et ei tää kapitalismi ihan futaa niinku pitäs - salee ykköskuosis olevaa mättöö koko dumpsteri täys ja oli must droppaa shittii veks beesist ku ei handut riittäny roudaas. Eikä midist daijuint se, et kaikki toi stuffi mitä kiskottii himaa on jo niinku siin vaihees ku buidu (kauppa) divas (myi) sheebaa ulos, siihe bungaa (praissi, kostis - tajuuks?) oli jo niinku laitettu inee se kama mitä me nyt keitetää tos braasul (eldis, eli lesa, niinku).

Pistettii kybä hösselil, ku päästii inee, levari kutoselle ja pata päälle. Sit väsättii porkkanoist ja tomskuist semmone pirtskka smäidä mitä voi lämää brödan päälle ku Keiju meni finaalii. Sitku tänne tulee populaa bileisii 7.2. nii funailtii et dusattais vihreest teest ja kaurast keikkibotne (botne -> se on se minkä pääl kamat stondaa, pohja, jos daijus hakkaa tyhjää, niinku) ja keiteltäs noi päärynät siihe marmeladiks.... No tsiigaa Sit

Ai nii, jos posse blesaa tätä sille midist, nii käykää chekkaas mu vaalisivut tääl
Ku voit niinku äänestää mua, jos budjaat P-Savos. :)

Näkyys.