maanantai 11. kesäkuuta 2007

Hot soma nau

Kuppiksen sitis on suulis skriinannu jo pari daagenii nii hotisti et ei mitää jakoo. Tänää oli midist chillimpi luftis ku olin lesaas Brahen puistos sospsykaa. En oo momenttiin ehtiny dusaa proosaa nettiin ku oli vaalit tos välil ja sit boonuksena lämäsin kasaan kandidaatin tutkielman ja sen jälkeen sprinttasin Turus väsääs pääsykokeit. Laiffi spurttaa kybäl kohti huomist eikä aina oo sellane fiilis et pysyis edes ite beesis. Jos mul käy chägä tää saattaa olla meitsin finaali postaus tälle saitille, must voi tulla turkulainen. Et ne jotka lesaa tätä postii – muistaa ottaa hittii ku dageni olis finaali! Muuten voi olla olo niinku darraspiraali ja ellei oo varovainen se voi olla viraali.

Mut joo bäksii asiaa. Leivosentiel on nyt suvimeisinki. Meitsi budjaa ilman kirjakääröjen seivausapparaattia olkkaris ku joku toimittajan retku goijaa mun ex-huonees. Sheebaa sanon. Sit meitsin oikeudenkäynti shiftas elokuulle. Venailin, et mut ois pistetty poseen jo silleen kesäkuus, mut juristi sano et se ei pääse mestoille sillon. Sit siirty samantien kaks moonaadii kohti syksyy.

Eilen mä kävin taas sprinttaamassa rundii Maljalammella. Pystyn ranaamaan jo 15 km/ilta ilma et siit on midist probleemaa. Se on aika ökysiidee olla timmis kuosis ei, midist iisimpää esim. ranaa kampukselle skruudaa lyhyel noticel.

Mitäs muuta? Laiffi on kyl aika boree, meitsille ei tapahu mitää, mä en dusaa mitää spesiaalii ja posse tääl kommuunis vaa käy duunis ja on porvarillisesti toinen tassu skvaris. Hankalas jamas täs on sillee ku ei tääl oo mitään sellast mist vois länkyttää mitää. Tiskasin eilen ämpärin, hillopurkin jos oli holeij, vadin ja lukuisia omituisia reikäisiä astioita, joilla oli kuulemma dusattu tofuu. Shit load pataa ja kattilaa jos oli holeij. Siis semmonen keko, et jäis everestiki vikaks. Funk soul... sitä kamaa oli niin paljon, et alotin kun avasin öögat ja tiskasin vikan tilpehöörin just ennenku alotin goijaaz.

Mut jeez, saa nähä jäikö vikaks postaukseks. Tulokset tulee 11.07.2007.

Ei kommentteja: