sunnuntai 11. helmikuuta 2007

Mukavoo eloa

Pakkanen on tainnu vihoinnii hellittee vähän otettaan tiälläkin. No, eipähän tuota oo liikoo tänä talavena näkynny. Mutta Michael ei oo oikein tykänny noista viimeaikain säistä, ehken tuota pakkasta alakaa olla passelisti jo tuollaiselle piäkaapunnin kasvatillekin. Minusta on ollu vuan mukavoo, kun on suanu aamulla laittoo kahet villahoosut välliin ennen pihalle männöö. Mummokin naareskeli tuossa yks päevä, kun mänin kahtomaan sitä ja piässä olj kolome pipoa, että enpähän aienaskaan palellu. Mutta minusta on vuan hauskoo kun suapi laittoo palajon piälle.

Tiällä on parina päevänä ollu lepposaa, on istuttu takan iäressä, krillailtu soijanakkeja ja herkkusieniä ja vähän seitaniakin. Soijanakkeja varten piti eilein tuon piäkaapunnin kylläilijän kanssa ihan asiakseen lähteä keskustaan, kun tulj iltasella näläkä ja lähikaapasta ee noita nakkiloeta löyvy.

Kaikilla on välillä ollu konneet mukana, takan iäressä on ollu palajo mukavampoo istuskella ja kirjotella, kun siinä on ollu lämmintä. Kun ei oo mitkään tolokuttoman er'ommaiset eristeet tässä talossa, niin takka on kyllä kätevä kapine. Ja vieraattiin on taennu viihtyä takan iäressä, hauskoo.

Ja on sitä huasteltukin, kaikista mualiman asioista, susipolitiikasta ja huonoista koolulaisvitseistä esmerkiks. Aikas rentoa ja mukavoo eloa. Muistattekos ujon piimän? Mikä on sinine ja puussa? no tietenniin jiätyny tartzan!

Ei kommentteja: